Home Bez kategorii Maszyna do mięsa zelmer części

Maszyna do mięsa zelmer części

21 września 2017
Kotleciarka Maga jest prasą do ciała, jakiej zamiarem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o nazwanej grubości (w relacji od potrzeb, na pełnej szerokości rozgniecenie ma taką tąż grubość). Praca urządzenia przyspiesza i poprawia proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Wynik ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze zwykli nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie zainstalowane na wałkach obrotowych.

Prasa do kotletów znajduje użycie w pokojach gastronomicznych i sklepach, gdzie w ofercie można znaleźć mięso wołowe w budowie zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe rozbite na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe stworzone na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie znacznej ilości rozbitych plastrów w czasu niedługiego czasu czasu – ok. 800 części w procesu godziny, przy czym mięso nie pewno żyć mrożone, ani nie może wynosić kości. Obsługa maszyny stanowi niezwykle praktyczna, dzięki zastosowanym przez producenta Maga będących rozwiązań – półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w sensu zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dostępu do dobrzy), zmiany konstrukcyjne, mające pomysł na ograniczone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności skupiających się na całość cyklu rozgniatania (skrócony czas pracy), polerowana obudowa o geometrycznych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy winnym stanowić oczyszczane i suszone po stałym kontakcie z żywnością; zabronione jest mycie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego dania oraz przekładni olejowej to kolejne atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszelkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 – bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały ocenione przez klientów oraz jurorów Międzynarodowych Targów w Poznaniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent urządzeń do przemysłu spożywczego, umieszczając się na myśli oraz doświadczeniu otrzymywanym od 1990 roku umieszcza na grupa, prostotę, inteligencję rozwiązań, trwałość oraz dużą wydajność. Firma sukcesywnie zwiększa naszą ofertę o dodatkowe maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.

You may also like